Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΑΣ!!!

Καλή τύχη!!!

Έναν άνθρωπο μπορεί να τον αγαπάς, να τον σέβεσαι, να τον μισείς, να τον λυπάσαι, να τον ανέχεσαι, να μη μπορείς μακρυά του.Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα του ανθρώπου για τον άνθρωπο.Άλλες φορές θετικά, άλλες αρνητικά, άλλες αδιάφορα.
Υπάρχει περίπτωση όμως να τρέφεις για έναν άνθρωπο μόνο αρνητικά ή μόνο θετικά συναισθήματα?Τα αρνητικά συναισθήματα είναι εύκολα.Πείθεις τον εαυτό σου ότι κάποιος/α είναι κακός/ή και πορεύεσαι με αυτό.Βολεύει να μην συμπαθούμε ή να αντιπαθούμε, ή να μισούμε.Μισώ, άρα δεν βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να αγαπήσω, να συμπαθήσω, να εκτιμήσω, να σεβαστώ.
Τα θετικά όμως συναισθήματα είναι τα δύσκολα.Αυτά που δεν βγαίνουν απλά.Γεννιούνται και κάθε μέρα μάχεσαι με τον εαυτό σου να βρείς κάτι αρνητικό, να μη θεοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις.Το μαγικό είναι όταν παρά την εσωτερική μάχη, τα θετικά συναισθήματα, παραμείνουν.Το υπέροχο, όταν αυτά αυξάνονται και μόνο αυξητική πορεία καταγράφουν στην καρδιά σου.
Μεγάλος πρόλογος για να μιλήσω για έναν άνθρωπο?Μπορεί ναι, μπορεί όχι.Αλλά σίγουρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρειάζεται έναν πρόλογο που θα τονίσει το μεγαλείο του.
Για ποιόν μιλάω ή καλύτερα για ποιά μιλάω.Για την Ελένη.Την Ελένη μας, τον πιο χαρισματικό, δυναμικό, ευαίσθητο, σοβαρό, καλό άνθρωπο που έχω γνωρίσει.
Ξανάγραψα για την Ελένη.Μάλλον δεν μου έφτασε.Δεν μπορείς να μην αναφερθείς σε αυτή τη γυναίκα που την αγαπάς σαν φίλη σου, τη σέβεσαι σαν συνάδερφό σου, την υπολογίζεις σαν προισταμένη σου.Και όλα αυτά, χωρίς εκείνη να ζητήσει ποτέ τίποτα.
Μερικοί άνθρωποι στο βγάζουν αυτό το ανάμεικτο θετικό συναίσθημα.Μερικοί άνθρωποι γεννήθηκαν για να αισθάνονται τυχεροί όσοι τους γνωρίζουν.Μερικοί άνθρωποι υπάρχουν για να τους τοποθετούν οι υπόλοιποι ΜΟΝΟ ψηλά στην καρδιά τους.
Αυτή είναι η Ελένη.Η Ελένη μας.Η γυναίκα, συνάδερφος, μητέρα, προισταμένη, φίλη, που χάνουμε από κοντά μας σε λίγες ώρες.Και σε όλες αυτές τις ιδιότητες είναι το ίδιο άξια και ευλογημένη.Και μεις θεωρούμε τους εαυτούς μας ευλογημένους που μας έκανε την τιμή να μας θεωρεί φίλους της.
Όποιος δε γνωρίσει την Ελένη ή κάποιον άνθρωπο σαν την Ελένη, δεν θα μάθει ποτέ τη σημασία της λέξης ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Αντίο Ελένη
Ευχαριστώ το Θεό που γνώρισα εσένα και τον υπέροχο άντρα σου!!!
Με τιμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: